TORNAR

PROGRAMA D'EDUCACIÓ MEDIAMBIENTAL DE L'AJUNTAMENT DE VALLIBONA DIRIGIT A COL·LEGIS

          

L’Ajuntament de Vallibona us convida a gaudir d’un programa d’activitats d’educació mediambiental, mitjançant rutes guiades, visitant durant una jornada un espai natural com aquest, inclòs dins del Parc Natural de La Tinença de Benifassà.
En la vostra visita podreu fer rutes de dificultat adaptable a les vostres propostes i edats. Podem fer la coneguda Ruta Botànica de Vallibona amb una durada aproximada d’una hora caminant, treballarem amb fitxes educatives de la vegetació existent, a més de tractar temes relacionats amb el poble i la seua orientació privilegiada. Si el que vos agradaria és fer un altra ruta senderista, hi ha gran varietat pels voltants del poble, per on sereu acompanyats per una tècnica de l’ajuntament que vos guiarà i realitzarà varies parades explicatives del entorn que visiteu. A més podreu fer una ruta guiada pel mateix poble i la seva cultura.

Adjunt podeu vore un tríptic explicatiu. Si vos interessa o teniu curiositat poseu-se en contacte amb l’Ajuntament de Vallibona per telèfon o per correu electrònic i vos atendrem i facilitaré informació.

Desitgem que vingueu, perquè segur que no vos penedireu.