TORNAR

         

PROGRAMA D'ACTES ROGATIVA

 

La Rogativa de Vallibona a Pena-roja de Tastavins ja té cartell  anunciador. El cartell guanyador, obra de la pena-rojina Marta  Jiménez Guillemat, porta per lema "Set jóvens, set òrfenes, set anys,  dos pobles germans".

Els membres del jurat, constituït per les corporacions municipals dels dos municipis, han destacat la capacitat del cartell per resumir l'esperit de la rogativa: la unió històrica entre els dos municipis, entre dos territoris fronterers que lluny de separar-se s'uneixen en un transvassament d'història, tradició i sentiments amb segles de trajectòria. El cartell, inspirat en els mapes històrics del botànic Cavanilles, reflexa el camí tradicional de la rogativa, destacant les fites fonamentals del recorregut que uneix les dues poblacions. El cartell marca el tret de sortida dels actes de la Rogativa de Vallibona a Pena-roja de Tastavins que tindrà lloc el proper dia 19 de maig de 2012.  Més informació:  Ajuntament de Vallibona
Telf. 964172020
Ajuntament de Pena-roja de Tastavins
Telf. 978896707

Els Ajuntaments de Pena-roja de Tastavins i Vallibona es troben immersos en els preparatius de la Rogativa de Vallibona a la Mare de Déu de la Font de Pena-Roja de Tastavins, que es realitzarà el proper 19 de maig de 2012.

En aquest sentit, l’Ajuntament de Vallibona obre el termini d’inscripcions per a aquelles persones interessades en fer el recorregut a peu de la rogativa, i participar de l’esmorzar al Mas de Prades i el dinar a Coratxà.

Així doncs, les inscripcions es faran efectives fent un ingrés de 12 € al número de compte 3082 1030 98 1004379929, indicant en el concepte “Rogativa + nom i cognoms” i remetent el full d’inscripció degudament emplenat a l’adreça de correu electrònic ajuntamentvallibona@gmail.com o al fax 964172020