TORNAR

FOTOGRAFIES EXCURSIÓ VALLIBONA-POBLA DE BENIFASSÀ:

DISSABTE 30 D'AGOST

    Com cada estiu el Col·lectiu Avinsilona de Vallibona organitza una excursió pel terme de Vallibona. Aquest 30 d'agost de 2008 una vintena de persones van participar en l'excursió a la Pobla de Benifassà, que degut a la coincidència amb el viatge de vallibonencs a la localitat aragonesa de Mirambel no va contar amb la participació esperada.

    A les set hores del matí van partir des de la plaça de sant Antoni seguint el barranc de la Gatellera per on transcorre el GR-7, en arribar al mas de Prades una primera aturada per esmorzar, i seguint pel camí del barranc de les Pruneres, maset de Saleres, mas de la Teuleria, mas de les Pruneres, un camí que recientment ha estat recuperat per la brigada forestal del Parc de la Tinença.

 En arribar al Pradet Verd, en aquest punt del coll de la Creu seguiren el sender de Petit Recorregut PRV-75.13 (Castell de Cabres a Bel) que transcorre per l'antic camí de Bel. Després de veure les magnífiques panoràmiques de les nostres comarques que es poden contemplar des del cim La Creu, passaren per la font del Pí seguint el camí de Bel, per agafar a la fi, al punt anomenat l'Ereta de Bel, el sender que baixa a la Pobla de Benifassà.
En acabar de dinar a la mateixa Pobla un bus contractat per l'organització tornaren els excursionistes a Vallibona.