TORNAR

ASSOCIACIÓ POBLES DELS PORTS

CONCURS DE FOTOGRAFIA

TEMA: SANT ANTONI

CONCURS DE FOTOGRAFIA SOBRE LA SANTANTONADA l’Associació Pobles dels Ports amb el motiu de donar a conèixer als més petits l’arrelada tradició de Sant Antoni al llarg de la nostra comarca, ha organitzat un concurs de dibuix, el tema del qual serà Sant Antoni. Les Bases del concurs son les següents: 1. Hi poden participar tots els xiquets i xiquetes que cursen primaria que ho desitgen. 2. La inscripció serà totalment gratuïta. 3. El tema únic serà “Sant Antoni”. 4. El full, per fer el dibuix, podrà ser de DIN A4 o DIN A3. 5. Els dibuixos es podran realitzar amb qualsevol tècnica (retoladors, colors, ceres, collage.....) 6. Cada dibuix haurà de portar escrit a la part de darrere les dades de l’autor: nom, cognoms, col•legi al que pertany, edat, adreça i telèfon. 7. El termini de presentació dels dibuixos serà fins el dia 29 de Febrer, tindran que ser remesos amb anterioritat a l’adreça de l’Associació Pobles dels Ports: Plaça Major, 13 12310 Forcall. 8. Hi haurà dos premis: o Primer premi: un lot de regals i un lot de material escolar. o Segon premi: un lot de material escolar. 9. Els dibuixos passaràn a pertànyer a l’Associació Pobles dels Ports, que en tindrà tots els drets. 10. El Jurat estarà compost per membres de l’Associació Pobles dels Ports. 11. Els noms dels guanyadors i l’entrega de premis es farà durant els actes de pro-aplec que tindran lloc en Villores (data per determinar). 12. Els dibuixos premiats seran exposats en la mateixa pro-aplec. Els treballs es poden presentar fins el 14 de març a la seu de l’Associació.

CONCURS DE DIBUIX

Des de fa ja molt de temps a la Comarca d’Els Ports existeix una inquietud evident per posar damunt de la taula els problemes que ens son comuns a tots els territoris de la mateixa i tractar de fer un front comú per dur amb més força les nostres reivindicacions davant les administracions i tenir el màxim recolzament ciutadà.

 D’aquesta manera, amb la finalitat de poder fer comarca i consolidar els valors que ens fan lluitar per aquesta terra, naix la present associació, POBLES DELS PORTS, per a mobilitzar a persones capaces d’enfrontar-se d’una manera racional i constructiva a totes aquelles qüestions que ens afecten i de les que depén el nostre futur i pervivència com a pobles. 

Tanmateix, des de l’Associació Pobles dels Ports es pretenen crear un conjunt d’activitats, de tot tipus, pels diferents pobles de la Comarca. Es per això que, amb motiu de fomentar la cultura del dibuix i donar a conèixer als més petits l’arrelada tradició de Sant Antoni al llarg de la nostra comarca, l’associació ha organitzat un concurs de dibuix, el tema del qual serà Sant Antoni. 

Adjuntem al present escrit les bases del concurs i us convidem a participar d’ell, així com si us sentiu identificats amb el projecte a formar part de l’Associació Pobles dels Ports.

 Agraint anticipadament la vostra col·laboració, un salut

 

Concurs de Dibuix

Associació Pobles dels Ports

Bases del concurs:

1. Hi poden participar tots els xiquets i xiquetes que cursen primaria que ho

desitgen.

2. La inscripció serà totalment gratuïta.

3. El tema únic serà “Sant Antoni”.

4. El full, per fer el dibuix, podrà ser de DIN A4 o DIN A3.

5. Els dibuixos es podran realitzar amb qualsevol tècnica (retoladors, colors,

ceres, collage.....)

6. Cada dibuix haurà de portar escrit a la part de darrere les dades de l’autor:

nom, cognoms, col·legi al que pertany, edat, adreça i telèfon.

7. El termini de presentació dels dibuixos serà fins el dia 29 de Febrer, tindran que

ser remesos amb anterioritat a l’adreça de l’Associació Pobles dels Ports: Plaça

Major, 13 12310 Forcall.

8. Hi haurà dos premis:

o Primer premi: un lot de regals i un lot de material escolar.

o Segon premi: un lot de material escolar.

9. Els dibuixos passaràn a pertànyer a l’Associació Pobles dels Ports, que en

tindrà tots els drets.

10. El Jurat estarà compost per membres de l’Associació Pobles dels Ports.

11. Els noms dels guanyadors i l’entrega de premis es farà durant els actes de proaplec

que tindran lloc en Villores (data per determinar).

12. Els dibuixos premiats seran exposats en la mateixa pro-aplec.

 

 

Associació Pobles dels Ports